Over Rondjedoen.nl

Het idee van rondjedoen.nl is simpel. Het delen van fietsroutes en ervaringen. Van elkaar kunnen we de leukste weggetjes en koffiestops leren en met verhalen over het gebied steek je er ook nog wat van op! Dus stop met hetzelfde rondje rijden en ontdek op rondjedoen.nl. Op een aantrekkelijke manier is doormiddel van foto’s, tips en kaart nuttige informatie aangeboden. Daarnaast kun jij de route downloaden. 

Sinds 2018 stijgt de populariteit van rondjedoen.nl gestaag met tegenwoordig 5000 maandelijkse unieke bezoekers en 400 accounts.
De persoon achter rondjedoen.nl
WhatsApp Image 2020-05-11 at 08.00.31

Koen Hiemstra

Er zijn twee dingen die samenkomen bij het fietsen voor mij: jezelf fysiek uitdagen en het ontdekken. Op de fiets kom je verder dan te voet en leer je de omgeving beter kennen dan in de auto. Het avontuur van nieuwe weggetjes ontdekken, de verhalen van het landschap en natuurlijk het koffietje onderweg, dat komt samen op de fiets. Deze passie deel ik graag met jullie via rondjedoen.nl.

Toen ik zelf naar Rotterdam verhuisde en op zoek was naar nieuwe fietsrondjes, viel het mij tegen wat er op internet te vinden was. Ik miste een platform waarop exclusieve en goede routes voor wielrenners te vinden waren met de juiste info en een aantrekkelijk weergave. Dus dan maak ik het zelf maar. Zo is rondjedoen.nl in 2018 ontstaan.